
Med öga för detaljer och känsla för smak
Välmeriterade krögaren Fredrik Granström med personal hälsar er varmt välkomna till Ullnas prisbelönta golfrestaurang!

Plat du jour
Vecka 25 (17-21 juni)
MÅNDAG
Grillad gårdskorv på ramslök med krämig risotto och rökt tomatvinaigrette
TISDAG
Blodpudding
ONSDAG
Smörstekt majskyckling med gnocci och pesto i mustig tomatsås
TORSDAG
Oxjärpar med gräddsås pressgurka samt rårörda lingon
FREDAG
Trevlig midsommar!
Utöver vår plat du jour så finns alltid ett fiskalternativ samt en trevlig à la carte att tillgå.
Alla rätter inkluderar sallad, surdegsbröd, smör, måltidsdryck samt kaffe mellan kl. 11.00 – 14.00. Med reservation för eventuella ändringar.
Varmt välkomna!
Helgmeny
Vecka 24 (15-16 juni)
LÖRDAG
Smörstekt gårdskyckling med parmesanslungad linguine samt mozzarella
SÖNDAG
Mörbakad högrev bbq med rostad potatis, vitlökssmör och mangosalsa
HELGENS FÅNGST
Halstrad regnbåge med krämig risotto samt bouillabaissevinaigrette
Utöver vår plat du jour så finns alltid ett fiskalternativ samt en trevlig à la carte att tillgå.
Alla rätter inkluderar sallad, surdegsbröd, smör, måltidsdryck samt kaffe mellan kl. 11.00 – 14.00. Med reservation för eventuella ändringar.
Varmt välkomna!
Fredrik Granström, med meriter från L’Escargot, Ulla Winbladh, Vassa Eggen och Ulriksdals Wärdshus, är kökschef på Ullna sedan 2009.
Med golfbanan och Ullnasjön i blickfånget är du välkommen att avnjuta allt från en rustik frukost innan rundan, en vällagad plat du jour och dagens fångst till en klassisk à la carte och en välkomponerad gourmetmiddag.
Ullnas Golfrestaurang har flera gånger rankats som #1 i Sverige av Golf Digest och sätter en stolthet i att leverera en kvalitetsupplevelse i nivå med Sven Tumbas och Jack Nicklaus mästerskapsbana.
Ute på banan finns dessutom ett välsorterat halfway house och en ambulerande golfbil full med godsaker.
Välkommen!



