Med öga för detaljer och känsla för smak

Välmeriterade krögaren Fredrik Granström med personal hälsar er varmt välkomna till Ullnas prisbelönta golfrestaurang!

Vecka 25 (17-21 juni)

MÅNDAG
Grillad gårdskorv på ramslök med krämig risotto och rökt tomatvinaigrette

TISDAG
Blodpudding

ONSDAG
Smörstekt majskyckling med gnocci och pesto i mustig tomatsås

TORSDAG
Oxjärpar med gräddsås pressgurka samt rårörda lingon

FREDAG
Trevlig midsommar!

Alla rätter inkluderar sallad, surdegsbröd, smör, måltidsdryck samt kaffe mellan kl. 11.00 – 14.00. Med reservation för eventuella ändringar.

Vecka 24 (15-16 juni)

LÖRDAG
Smörstekt gårdskyckling med parmesanslungad linguine samt mozzarella

SÖNDAG
Mörbakad högrev bbq med rostad potatis, vitlökssmör och mangosalsa

HELGENS FÅNGST
Halstrad regnbåge med krämig risotto samt bouillabaissevinaigrette

Alla rätter inkluderar sallad, surdegsbröd, smör, måltidsdryck samt kaffe mellan kl. 11.00 – 14.00. Med reservation för eventuella ändringar.

Fredrik Granström, med meriter från L’Escargot, Ulla Winbladh, Vassa Eggen och Ulriksdals Wärdshus, är kökschef på Ullna sedan 2009.

Med golfbanan och Ullnasjön i blickfånget är du välkommen att avnjuta allt från en rustik frukost innan rundan, en vällagad plat du jour och dagens fångst till en klassisk à la carte och en välkomponerad gourmetmiddag.

Ullnas Golfrestaurang har flera gånger rankats som #1 i Sverige av Golf Digest och sätter en stolthet i att leverera en kvalitetsupplevelse i nivå med Sven Tumbas och Jack Nicklaus mästerskapsbana.

Ute på banan finns dessutom ett välsorterat halfway house och en ambulerande golfbil full med godsaker.

Välkommen!